Trädhuset

ALLT HANDLAR OM DIG

Besöket på Öarnas Trädhus handlar om er möjlighet att få uppleva något unikt. Ni bor mitt i vildmarken på en egen ö, omgiven av total tystnad. Bada eller fiska från bryggan eller ta en tur i roddbåten med elmotor som finns till ert förfogande. Här kan man få se vilda djur på fastlandet från utsiktsplatsen bland trätopparna.

VI ÄLSKAR MODER NATUR

Den unika byggnaden har uppförts på naturens villkor. Vi svenskar har sedan lång tid haft naturen nära våra hjärtan. I samma anda byggdes vårt Trädhus, med stor respekt för omgivningen. Duschen drivs med solceller. En viktig målsättning för oss är att ta hänsyn till ekologiska värden i den ostörda naturen.

BOENDET

Trädhuset har två våningar och två generöst tilltagna dubbelsängar. Vi förser er med sängkläder och handdukar. Det finns ett enkelt utrustat utekök. På marknivå finns ett servicehus med sommardusch och mulltoa.

När ni bokar trädhuset ingår båttransport. Incheckning sker kl 11 och utcheckning kl 16.

Använd gärna bryggan och roddbåten med elmotor som finns till ert förfogande. Fiskekort ingår, sjön Havern har ett rikt bestånd av gädda och abborre. Vill ni ha extra hjälp så går det att boka in en fiskeguide som visar er det bästa fisket.

Trädhuset – detta ingår:
– 2 dubbelsängar
– grill, kokplatta, vattenvärmare och jordkällare
– köksutrustning, kaffe, te.
– Ett av Sveriges bästa dricksvatten